inner ring
ArrowBlogArrow
Hangi Burç Hangi Estetik Operasyonları Yaptırıyor
Hangi Burç Hangi Estetik Operasyonları Yaptırıyor

18/4/2023

Tag:

No items found.

Hangi burç hangi estetik operasyonlara daha yatkın oluyor biliyor musunuz? Her aynaya baktığımızda kendimizi iyi hissetmenin önemi yadsınamaz. Belki bir burun estetiği belki botoks, belki de saç ekimi... 

Estetik hakkında daha detaylı bilgi almak ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız belki de aşağıda sizler için derlediğimiz burçlara göre estetik operasyonları yazımız bir rehber olabilir. 

 

Koç Burcu:

Liderlik özelliğiyle ünlenen Koç burcu hayatı hızlı yaşarken iyi görünüyor olmak onlar için oldukça önemlidir. Bu yüzden de yüz bölgesinde burun estetiği, botoks ve dudak dolgusu gibi operasyonlar tam da Koç burçlarına göredir. 

Koç burçları hayattan kopmadan, anında gündelik hayatına dönebileceği estetikleri daha çok tercih eder. 

 

Boğa Burcu:

Yemeyi, yedirmeyi, gezmeyi seven Boğa burçları doğuştan estetik bir görünüme sahip oldukları için ileri yaş dönemlerinde estetiğe ihtiyaç duyar. Ketum olan Boğa burcu, botok, yüz gerdirmeve boyun estetiği operasyonları tercih edebilir.

İştahı açık olan ve damak zevkine düşkün olan Boğa burçları yağ aldırma ve karın germe estetik operasyonlarını da yaptırabilir. 

 

İkizler Burcu:

Her zaman mükemmelin peşinde olan İkizler burcu, yaşı kaç olursa olsun hiçbir zaman yaşını göstermez. Mükemmeliyetçi karakterleri sebebiyle en minik kusura bile tahammülleri olmadığından hayatlarının her döneminde estetik yaptırmaya müsaitlerdir. 

Sadece yüz bölgesiyle ilgili değil, vücut bölgelerini daha da mükemmel gösterecek operasyonları seçebilirler. İkizler burcunun estetik konusundaki cesaretleri özgüvenlerinin daha da yükselmesini sağlar.

 

Yengeç Burcu:

Her zaman doğallıktan yana olanyengeç burçları hem sevecen hem de sıcak kanlı bir karaktere sahiplerdir. Buyüzden yengeç burçları ihtiyaç duymadığı sürece çok da estetik operasyon yaptıran burçlar değillerdir. 

Ancak eğer sağlığı söz konusuysa, örneğin nefes almakta zorlanıyor ise burun estetiği mutlaka yaptırırlar. 

 

Aslan Burcu:

Aslanlar gösterişin asaletle buluştuğu ve kendilerini seven, dış görünümlerine özen gösteren karaktere sahiplerdir. Aslan burcu olan kişiler liderlik özelliklerini taşıdıkları için özellikle yüz estetiğine çok önem verirler. 

Etkileyici görünmek adına en çok tercih ettikleri operasyonlar burun estetiği, dudak dolgusu, botokstur. 

 

Başak Burcu:

Güzelliğin ayrıntıda gizlendiği Başak burcu sağlığına güzelliğinden daha çok önem vermektedir. Bu yüzden ozonterapi, gençlik aşısı, PRP, altın iğne gibi medikal estetik uygulamalarına daha yatkındır. Mükemmelliyetçi bir karaktere sahip olan Başak burçları kafasında bir noktaya takıldı mı mutlaka o noktayla ilgili müdahalede bulunacaktır. 

 

Terazi Burcu: 

Venüs gezegeni tarafından temsil edilen Terazi burcu, huzura, uyuma ve güzelliğe önem vermektedir. Dengeli bir güzellikten yana olan terazi burçları her türlü operasyona açıktır. Tabii kitek bir şartla; doğal görünmesi...

Kararsız ve mükemmeli arayan teraziburçları güzelliklerine çok önem verdiklerinden ileriki yaşlarındautlaka yüz - boyun gerdirme, dudak estetiği ve yağ aldırma gibioperasyonlara asla hayır diyemeyecektir. 

 

Akrep Burcu:

Akrep burçları küllerinden doğan ölümcül güzelliğe sahiptir. Yaptırdıkları operasyonların mutlaka gizli kalmasını isterler. Akrep kadınlarının yanı sıra Akrep erkekleri de genital bölge estetiği yaptırma konusunda bir hayli isteklidirler. 

 

Yay Burcu:

Cesur ve güzel deyince ilk aklımıza gelen Yay burçları, girdikleri ortamlarda mutlaka dikkat çekmeye çok önem verirler. Bu karakteristik özelliği dolayısıyla da fiziksel görünümlerinde herhangi bir kusur olduğunu düşünüyorsa estetik müdahaleden asla kaçmazlar. 

Canları tatlı olduğundan botoks gibi küçük dokunuşlarla başlayıp zamanla daha büyük estetik değişimler yapmaya karar verirler.

 

Oğlak Burcu:

Yaşamının her alanında bir karar almadan önce ince eleyip sık dokuyan oğlak burcu insanı, gerçekten rahatsızlık duyuyorsa meme büyütme, kalça büyütme gibi estetik operasyonlara da evet diyebilir. Bazı oğlaklar bu süreçte botoks, PRP, altın iğne gibi estetik dokunuşları tercih edebilir. Genellikle doğuştan diş ve çene yapısı ile ilgili problemler yaşadıkları için yanak dolgusu veya diş estetiği gibi müdahaleler yaptırabilirler.

 

Kova Burcu:

Trendleri takip eden, yeniliklere açık olan kova insanları için estetik operasyon yaptırmaya karar vermek hiç de zor değildir. Yeni şeyler denemekten korkmadıkları için son moda estetik uygulamaları ilk yaptıranlar genellikle kovalardır.

Kısacası estetik müdahale açısından kovaları takip etmek ve hızlarına yetişmek gerçekten zordur.

 

Balık Burcu: 

Genellikle kemikleriyle, özelliklede ayak kemikleriyle ilgili sorun yaşadıklarından podiatri (ayak sağlığı ve bakımı) alanında müdahaleler yaptırabilirler. Duygusal gelgitleri aşırı yemelerine ve kilo problemi yaşamalarına neden olabileceğinden liposuction vekarın germe gibi estetik operasyonlar yaptırdıkları da görülür.

Hemen Ücretsiz Danışmanlık Alın