inner ring
ArrowBlogArrow
İstanbul Saç Ekimi Merkezi
İstanbul Saç Ekimi Merkezi

26/9/2022

Tag:

No items found.

İstanbul Saç Ekimi Merkezi denilince ilk olarakakıllara Este Medical Group gelmektedir. Este Medical Group dünyanın birçokülkesinden gelen ve binlerce saç ekimi yaptırmak isteyen kişiye başarılı birşekilde saç ekimini gerçekleştirmiştir. Tüm Avrupa'ya yayılan bu başarıhikayesi, gün geçtikçe kıtalar arası bir üne kavuşmaya başlamıştır. 

Saç dökülmesi farklı farklı sebeplerle kişinin farklıdönemlerinde karşılaştığı bir durumdur. Genetik olarak yatkınlığın olduğu erkektip saç dökülmesi çoğunlukla erkeklerde karşılaşıldığı gibi kadınlarda dagörülmektedir. Kıtaları birleştiren ve hem Avrupa kıtası hem de Asya kıtasıarasında köprü görevinde olan muhteşem kozmopolit şehir İstanbul, sahip olduğucoğrafi avantajlarla birlikte sağlık turizmi olma konusunda da büyük bir roloynamaktadır. İstanbul bu sebeplerle İstanbul Saç Ekim Merkezi olarak anılmayabaşlanmış ve tercih edilmiştir. Hem kültürel hem de Coğrafi zenginliğiyleherkesi büyüleyen İstanbul'da saç ekimi tedavinizi göz alıcı bir seyahatedönüştürmeniz keyifli bir zaman geçirmenize katkıda bulunacaktır. 

İngiltere'de 11 şehirde kliniği bulunan Este Medical Group, saç ekimi deneyimini titizlikle İstanbul kliniğinde profesyonel şekilde devam ettirmektedir. 

İstanbul Saç Ekimi Merkezi Este Medical Group kliniğinde saç ekimi tedavisi gerçekleşmiş hastalarımızın öncesi sonrası fotoğraflarını incelemek için hemen tıklayın: Instagram Hesabımız

Saç ekiminin yanı sıra ek olarak sakal ve kaş ekimi alanlarında da deneyimli uzman kadrosuyla İstanbul'da hizmet vermeye devam eden EsteMedical Group İstanbul'da en ileri ve donanımlı teknolojiyle birlikte kalite ve güvenilir sağlık hizmetin her zaman özenle ön planda tutulmaktadır.

Saç ekiminden sonra yeni ekilen saçlar yaklaşık bir ayın sonunda dökülmeye başlar. Bu sürecin devamında ikinci ila üçüncü aylar arasındayeni saçlar uzayarak gözle görülür bir şekilde eski saçsız bölgeleri doldurur. Altıncı ayın sonlarına doğru ekim yapılan bölge, eski saçlı görünümüne kavuşmaya başlar. Saçların adaptasyonunu ve gelişimini tam olarak tamamlamasının ardından, fiziksel özelliklerine göre bir veya iki sene arasında en doğal görünümünü kazanır. Saçlar kişinin kendi DNA'sını taşıdığı için aynı renkte ve karakterde çıkar. FUE yöntemi ile alınan saç köklerinin dökülme özelliği olmadığı için bir daha saç dökülmesi olması söz konusu değildir.

ESTE MEDICALGROUP ISTANBUL SAÇ EKİMİ FİYATLARI 2022

Kişiden kişiye göre yani işlemden işleme göre değişen saç ekimi fiyatlarında doğru bilgiyi alanında uzman arkadaşlarımızın analizinden sonra öğrenebilirsiniz. Siz de saç ekimi yaptırmak istiyorsanız İstanbul Saç Ekimi Merkezi Este Medical Group'a başvurarak işleme uygunluğunuz açısından muayeneden geçtikten sonra operasyon için gün alabilirsiniz.

Hemen Ücretsiz Danışmanlık Alın