inner ring
ArrowBlogArrow
KÖK HÜCRE TEDAVİSİ İLE SAÇ EKİMİ
KÖK HÜCRE TEDAVİSİ İLE SAÇ EKİMİ

17/2/2023

Tag:

No items found.

Kök hücre tedavisi ile saç ekimi; hem mevcutta bulunan saçların dökülmesini engelleyerek zayıf saçtellerinin yeniden çıkmasını sağlayan, hem de yeni ekimi gerçekleşecek olansaçların çok daha kalın ve güçlü çıkmasını sağlayan, en verim alınan saç ekimi tedavisiişlemidir.

KÖK HÜCRE NEDİR?

Kök hücre, kısaca insan vücudundaki doku veorganların yapısını oluşturan hücrelere denir. Kök hücreler, vücutta yer alantüm hücre türlerine dönüşebilirler. Bu yüzden hasar alan dokuları onarabilmeözellikleri vardır. Kök hücre tedavisi, tıp alanında birçok hastalığıntedavisinde kullanılmaktadır.

Kök hücreler:

1.    Kendini yenileme özelliğine sahip,

2.    Özelleşmiş hücrelerefarklılaşabilen,

3.    Vücut içinde veya laboratuvarortamında uygun şartlar sağlandığında birçok farklı hücre tipine dönüşebilen farklılaşmamışhücrelerdir.

Kök hücreleri diğer hücrelerden ayıran ikitemel özellik bulunmaktadır:

❖ Bölünüp, çoğalabilme(proliferasyon) ve kendini yenileyebilme (rejenerasyon)

❖ Farklılaşabilme

Progenitör hücreler, kök hücrelere çok benzer.Progenitör hücreler kök hücreler gibi belirli bir hücre tipine farklılaşmayeteneğine sahiptirler. Bununla birlikte, progenitör hücreler kök hücrelerdendaha spesifiktir ve yalnızca "hedef" hücresine farklılaşmayaitilebilirler.

KÖK HÜCRELİ SAÇ EKİMİ NEDİR?

Kök hücreli saç ekimi tedavisi otolog mikrogreft işlemi ve saç ekimi işleminin aynı anda yapılması işlemidir. Kök hücretedavisi ile birlikte yapılan saç ekiminde, saç dökülmelerinin önüne geçmekleberaber saç oluşumunu da artırmaktadır.

KÖK HÜCRELİ SAÇ EKİMİ İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Saç ekimi işlemi sırasında, kişinin kendi kulakarkasından (dökülmeyen saçların olduğu bölge) alınan dokuların özel birsüspansiyon haline getirilerek uygulanması işlemidir. Kendi dokularından alınanbu karışım sayesinde kişinin yeni ekilen saçlarının daha sık ve hasarsız şekildeçıkması amaçlanır.

KÖK HÜCRE SAÇ EKİMİNİN AVANTAJLARI

·      Kök hücreli saç tedavisi yardımıylasaç dökülmelerini engellenir.

·      Donör bölgesinde saçı az olankişilerin de saç ekimi işlemi yaptırabilmesini sağlar.

·      Ekilen saçların tutma oranıyükselir.

·      Saç çıkışı aktifleşir ve yeni saçoluşumunu destekler.

·      Ekilen saçlar daha güçlü ve dahagür çıkar.

·      Saçlara canlılık ve hacimkazandırır.

·      Aynı anda hem saç dökülme tedavisihem de saç ekimi işlemi için uygulanır.

 

KÖK HÜCRE SAÇ EKİMİ FİYATLARI

Kök hücre saç ekimi işlemi, kök hücre saçtedavisi ile beraber saç ekimi işlemini de içermektedir. Yani aynı anda ikiişlem birden yapılmaktadır. Bu yüzden normal saç ekim işlemine göre fiyatlarıfarklıdır. Fiyat almak için web sitemizi ziyaret edebilir ya da Whatsappiletişim hattımıza yazarak hemen fiyat alabilirsiniz.

HEM SAÇLARINIZI KORUYUN HEM DE YENİ SAÇLARAKAVUŞUN

Saçlarımız etkili ve hoş bir görünüm içinolmazsa olmaz parçamızdır. Saçlarımız zamanla canlılığını kaybederek mat birgörünüm alabilir, dökülebilir ya da seyrekleşebilir. Tüm bu sorunlarıntemelinde yatan saç köklerimizin yetersiz beslenmesi ve saç köklerimizibesleyen hücrelerin ihtiyaca cevap verememesidir.

İşte tam da bu noktada cilt yenilemede çığgibi büyüyen kök hücre teknolojisi söz konusu saçlarımız olduğunda da pozitifsonuçlar vermektedir.

Kök hücreli saç ekimi; saç dökülmesinidurdurarak mevcut saçlarınızı koruma altına alan, saçsız bölgenizde yenisaçlarınıza kavuşmanızı sağlayan ve mevcut saç ekiminin başarı oranını artıranyenilikçi bir yaklaşımdır.

Kök hücreli saç ekimi hormonların bazalseviyeye ulaştığı 20 yaşını doldurmuş kadın ve erkek herkese uygulanabilir.

Saç ekimi girişimine uygunluğunuz ve saçlıderi analizi için aşağıdaki formu doldurarak ücretsiz randevuoluşturabilirsiniz.

Kök Hücreli Saç Ekimini Kimler TercihEdebilir?

Genetik saç dökülmesi devam eden ve saçlarındaseyrelme olanlar, Donör bölgesi yetersiz olduğu için saç ekiminde başarı şansıdüşük olanlar, saç ekimi yaptırmak isteyenler, 2. saç ekimi yaptırmayıplanlayan erkek ve kadınlara uygulanabilir.

Tedavinin Etkileri

Tedavinin etkileri 1. Ayda başlar, saç uzamahızınıza göre 3 veya 6 ayda gözle görülür halde sonuçlar elde edilir. Tedavigenelde tek seanstır. İkinci bir seansa belki birkaç yıl sonra ihtiyaçduyulabilir. Kök hücre tedavisi kesinlikle saç ekimine alternatif değil, tamtersi yardımcı önemli bir yöntemdir.

Hemen Ücretsiz Danışmanlık Alın