inner ring
ArrowBlogArrow
Türkiye’de Saç Ekimi İçin 7 Sebep
Türkiye’de Saç Ekimi İçin 7 Sebep

24/8/2022

Tag:

No items found.

rasında yer alan ve bu iki kıta arasında köprü görevi gören İstanbul’un coğrafi avantajları Türkiye’nin bir sağlık turizmi ülkesi olmasında büyük rol oynamaktadır. Kültürel ve coğrafi zenginliği, doğal güzellikleri, tarihi dokusu ile tedaviyi nefes kesen bir seyahate dönüştürmek için doğru bir tercihtir. Saç ekiminde yoğun talep gören bir ülke olan Türkiye’de insanlar, başlarında bandajlarla sokaklarda yürüyen turistlere oldukça alışkındır.

Ülkemizde 1990’lı yılların başlarından bu yana uygulanan bir operasyon olan saç ekimi günümüzde de oldukça popüler hale gelmiştir. Dünya’da tüm sağlık hizmetlerinin toplumun tüm bireylerine devlet güvencesi altında verildiği ender ülkelerden olmasının yanı sıra saç ekimi alanında birçok uygulamanın en hızlı uygulandığını gördüğümüz bir ülke olarak da göze çarpmaktadır.

Saç ekimi deneyim, titizlik ve özen gerektiren bir operasyondur. Türkiye’de saç ekimi, alanında uzman doktorlar ve estetik cerrahi uzmanı doktorlar tarafından yapılmaktadır. Saçlı derinin titizlikle analiz edilmesi de operasyonun başarısını doğrudan etkilemektedir. Saç ekimi uygulamaları deneysel plandan çıkıp uygulama alanında çok daha fazla yapıldığı için bu deneyim doğal olarak çok daha başarılı sonuçları beraberinde getirmiştir. Her yıl artarak yapılan operasyon sayıları bu alandaki başarının somut bir karşılığıdır.

Gün geçtikçe ilerleyen teknolojiye ayak uydurmayı ilke edinmiş yenilikçi bir sistem ile saç ekimi operasyonlarında kalıcı ve doğal sonuçlar elde etmeyi amaçlayan uzmanlar, safir tekniğini de hızlı bir şekilde benimsemiştir. Saç dökülmesi, saç seyrelmesi problemi ile karşılaşan birçok hastanın büyük bir endişe duyduğu konu olan acı ve ağrı tabusunu yıkılarak, ağrısız anestezi uygulaması ayrıcalığını da sunmuşlardır. Operasyon esnasında özel solüsyonlar kullanılarak saçların saklanması, tam donanımlı cerrahi müdahale olanakları olan hastanelerde saç ekimi operasyonunun gerçekleştirilmesi de teknik anlamda Türkiye’de saç ekimi operasyon kalitesini belirleyen diğer unsurlardandır.

Hemen Ücretsiz Danışmanlık Alın